HTML

Politikai Szótár

Indul a kampány, és egyre több új önkéntes, aktivista csatlakozik a pártok csapataihoz. Mivel a politika egyre bonyolultabb, a pártok kommunikációért felelős agytrösztjei egy-egy listát állítottak össze a kevésbé ismert fogalmakról az új tagoknak. Titkosszolgálati módszerekkel birtokunkba kerültek ezek a listák és ezeket itt most közzé tesszük. Mindegyik ismertebb párt sorra kerül. A listákat a pártok vezetői folyamatosan bővítik, amint új információt kapunk, mi is frissítjük adatbázisunkat. Ha hallottál egy-egy pártaktivistától valamit, azt te is tedd közé a kommentek között.

Friss topikok

  • Wágner Szabolcs Ákos: Vicces nagyon, bár egy-két téma kimaradt (fenntartható vidék, tömegközlekedés, stb...) :D :D Lmp a... (2010.03.07. 17:18) LMP
  • NPC: :) Nem is írok mást, mert vagy balról vagy jobbról fognak támadni... (2010.02.02. 08:26) Jobbik

Linkblog

MSZP

polisz 2010.01.31. 17:51

Adócsökkentés - Adóemelés

Drazsé – Szakpolitikai műhelyeink által összeállított gyógyszer. Segítségével a beteg számos területen drasztikus teljesítményromlást, zavarodottságot, mozgóképek fatális félremagyarázását érheti el.

Elkúrtuk – „A haza érdekében cselekedtünk” tréfás megnevezése.

Fajkasházy – Azon humoristák gyűjtőfogalma, akiken udvariasságból nevetünk, de akit mint mindenki más, természetesen mi magunk sem tartunk viccesnek.

FIDESZ – Orbán és bandája által vezetett alakulat, amelyet másfél millió réveteg tekintetű zombi követ az utcán nyálcsorgatva.

Gyurcsány – Az újkori magyar történelem leginkább meghatározó, nagyformátumú államférfija, aki attól lett naggyá, hogy önfeláldozása görög drámai magasságokban manifesztálódott

Hazudozás - Társadalmilag teljes mértékben elfogadott, tényeket enyhe mértékben más szemszögbe helyező módszer. Aki ezt alkalmazza, a szíve mélyéből a teljes igazságot mondja, csupán nem fedi fel annak minden részletét.

Ingatlanadó – Olyan populista költségvetési fegyver, amely nem hoz érdemi adóbevételt, ugyanakkor varázslatos módon még a népszerűségünket is tovább csökkenti.

Internacionálé – Rituális, sámánikus zenemű az őskorból, amelyet hagyományőrző jelleggel válságos helyzetben a mai napig szertartásosan előadunk, igyekezve tréfásan kínossá varázsolni aktuálisan megválasztott miniszterelnökünk első napját.

Kapus – Az önjelölt mártír szinonimája, aki elvégzi a piszkos munkát, csak 1 Ft-ot kér érte cserébe, és ezt gyakran hangoztatja is.

Kaya Ibrahim – Azon agyonkoptatott ütőkártya, amellyel még mindig előjövünk néha, ha azt szeretnénk elérni, hogy ne csak minket gondoljanak korruptnak.

Nyugdíjas – Szent Tehén, amelyet soha semmilyen körülmények között nem szabad bántani. Éljen Soká! (és járókerettel is jöjjön el ránk szavazni)

Orbán – A Sátán földi helytartója, az ellene történő harcban bármilyen eszköz megengedett, különös tekintettel a gátlástalan hazudozásra, a korlátlan ígérgetésre, és azok megalapozatlansága esetén betartásukra tett kísérletekre.

Öszöd – Egy kellemes wellness hétvége pár évvel ezelőtt, ahol a Feri mondott valamit, de már ki emlékszik rá.

Reform – Egy helyben topogás, sok dumával.

Sólyom – Beszari alak, aki nem áll mellettünk.

Szekeres – Pártunk hivatalos kabalafigurája, nélküle nem teszünk meg egy métert sem. Hátrafelé.

13. hónap – Az év legszebb időszaka.

Társadalompolitika – Az intézményes sanyargatás megmagyarázása.

Útelágazás – A retorika tudományágának Cicero szintű magasságainak elsajátítása a magyar szlengben.

Ügyész – Gonosz, sunyi, szürkeöltönyös ember, aki nem hagyja békén a Jancsit, a Gyurit,a Ferit és egyéb pajtásainkat.

Válságkezelés – A magyar emberek módszeres és napi szintű kínzása, egyes statisztikai mutatók két tizedszázalékos javulás érdekében.

Változatlan gázár – Emelkedő gázár.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://poliszotar.blog.hu/api/trackback/id/tr981717505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása