HTML

Politikai Szótár

Indul a kampány, és egyre több új önkéntes, aktivista csatlakozik a pártok csapataihoz. Mivel a politika egyre bonyolultabb, a pártok kommunikációért felelős agytrösztjei egy-egy listát állítottak össze a kevésbé ismert fogalmakról az új tagoknak. Titkosszolgálati módszerekkel birtokunkba kerültek ezek a listák és ezeket itt most közzé tesszük. Mindegyik ismertebb párt sorra kerül. A listákat a pártok vezetői folyamatosan bővítik, amint új információt kapunk, mi is frissítjük adatbázisunkat. Ha hallottál egy-egy pártaktivistától valamit, azt te is tedd közé a kommentek között.

Friss topikok

  • Wágner Szabolcs Ákos: Vicces nagyon, bár egy-két téma kimaradt (fenntartható vidék, tömegközlekedés, stb...) :D :D Lmp a... (2010.03.07. 17:18) LMP
  • NPC: :) Nem is írok mást, mert vagy balról vagy jobbról fognak támadni... (2010.02.02. 08:26) Jobbik

Linkblog

LMP

polisz 2010.02.03. 22:29

Ajánlószelvény – Amelyből szorgalmas internetes kampányunk és gyér számú lelkes önkénteseink által körzetenként már csak 714-et kell összegyűjtenünk.

Bicikli – Amivel közlekedünk, főleg kampány idején, amíg a jogvédő munkánkért kapott szolgálati Saab-ot a garázsban tartjuk.

Bizonytalan szavazó – A választókorú emberek kétharmada, akikről azt hisszük, hogy a nevünk miatt majd ránk fog szavazni.

Cserhalmi – Alig ismert, közepes tehetségű magyar színész, akinek akkor sem kellett volna Kékkútról kimozdulnia, ha történetesen mi nyerjük az EP választást 90%-kal.

Feljelentés – Ingyenes jogi gyakorlat, alkalmazzuk gyakran!

Flashmob – Olyan köztereken végrehajtott performance, amit hiába hirdetünk meg az Interneten, mégis minden résztvevőjét személyesen ismerünk már legalább 4 éve.

Gyurcsány – Akit mostanában divatos módon feljelentünk, hogy végre megtudja az ország, hogy kik vagyunk.

Humanista Párt – Azon emberek szűk csoportja, akik még nálunk is naivabbak.

Ivád –Azon település, amelyről kitiltottuk a baloldali politikusokat, hogy bebizonyítsuk mennyire tökös gyerekek vagyunk, hajhásszuk a népszerűséget egy hullámot meglovagolva, és persze jelezzük, hogy mennyire más ez a politika.

Jobbik – Velünk egyidős, csúnya gonosz srácok, akik már az óvodában is minket gyepáltak.

Kalóz – Modernkori hős, aki elveszi ami neki jár, és csak attól, aki megérdemli. Az Odeonból vesz ki művészfilmet, szépen ki is fizeti, másnak elbüszkélkedik róla, hogy mennyire mély és igaz volt a benne foglaltatott mondanivaló. Valójában unalmasnak tartja és átpörgeti, majd inkább széles vigyorral a száján megnézi a torrent által beszerzett Transformers 4-et, ami t a gonosz filmkonszern készített.

Kampányfinanszírozási reform – Azon törvényjavaslatok összessége, amely egyedül minket nem érintenek hátrányosan, ha pénzről van szó.

Kampányszámla – Bizonyíték, hogy nekünk még nincs takargatnivalónk. Még.

Nem Adok – Javaslat, amelyet szimpatizánsaik meg is fogadtak.

Rendkívüli ülés – Unatkozásunk miatt rendszeresen összehívott parlamenti vitanap, amelyre rajtunk kívül senki sem ér rá.

Schiffer – Az olyan jóságos, okos emberek gyűjtőfogalma, akik beteges szerénységük miatt soha nem vállalnának valós vezetői szerepet egy pártban, mert a végén még lenne kivel összekötni a választók tudatában azt.

Szocialista – Ezek volnánk, de ha hat fókakölyköt is agyoncsap valaki az orrunk előtt, ezt akkor sem ismernénk be soha.

Zöld New Deal – A féktelen állami költekezés álneve.

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://poliszotar.blog.hu/api/trackback/id/tr231728043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stav79 2010.02.04. 14:57:04

Vicces! lmp-sként is...:)

gyurbánisztán 2010.02.04. 16:00:13

kívánok neked milliomodnyi ismertséget és tehetséget, mint Cserhalminak, ezzel már királyjelölt lehetnél a ballib térfélen.

pizarro · http://fcbayernmunchen.hu/ 2010.02.04. 16:05:03

A cserhalmist leszámítva nem sikerült rosszul...

gyurbánisztán 2010.02.04. 16:07:00

polisz: aki gúnyt űz a közös dolgainkból, az alapvető értékekbe is beleveri a csúfot, aki már csak azért is szkeptikus, mert az övéi a béka segge alatt vannak.

polisz · http://poliszotar.blog.hu/ 2010.02.08. 17:21:37

Akinek nem volt világos: Cserhalmi esetén nem őt, hanem az LMP-t gúnyoltam ki, akik az egyik legnagyobb élő magyar színészt alázták meg a lista sokadik helyével. Nyilván nem kellett kényszeríteni, de ez akkor sem volt elegáns.

gyurbánisztán: övéi? Mint láthatod, az összes 1% feletti pártból "csúfot űztem". Okkal.

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2010.02.08. 22:15:07

@polisz: Cserhalmit nem alázta meg senki. Ez egy szimbolikus, bejutásra semmilyen körülmények közt nem esélyes pozíció volt, amihez hasonlót sok ismert személy vállalt már az általa támogatott párt listáján. Azt jelenti, hogy eszében sincs képviselőnek lenni, de a nevét adja a párt listájához.

polisz · http://poliszotar.blog.hu/ 2010.02.17. 11:47:16

Ha nem akarták bejuttatni, akkor miért tették listára? Elég lett volna, hogy kiáll, plakátra kerül és elmondja, hogy az LMP-t támogatja.

Wágner Szabolcs Ákos 2010.03.07. 17:18:26

Vicces nagyon, bár egy-két téma kimaradt (fenntartható vidék, tömegközlekedés, stb...) :D :D
Lmp aktivistaként nevetgélek rajta :D
süti beállítások módosítása