HTML

Politikai Szótár

Indul a kampány, és egyre több új önkéntes, aktivista csatlakozik a pártok csapataihoz. Mivel a politika egyre bonyolultabb, a pártok kommunikációért felelős agytrösztjei egy-egy listát állítottak össze a kevésbé ismert fogalmakról az új tagoknak. Titkosszolgálati módszerekkel birtokunkba kerültek ezek a listák és ezeket itt most közzé tesszük. Mindegyik ismertebb párt sorra kerül. A listákat a pártok vezetői folyamatosan bővítik, amint új információt kapunk, mi is frissítjük adatbázisunkat. Ha hallottál egy-egy pártaktivistától valamit, azt te is tedd közé a kommentek között.

Friss topikok

  • Wágner Szabolcs Ákos: Vicces nagyon, bár egy-két téma kimaradt (fenntartható vidék, tömegközlekedés, stb...) :D :D Lmp a... (2010.03.07. 17:18) LMP
  • NPC: :) Nem is írok mást, mert vagy balról vagy jobbról fognak támadni... (2010.02.02. 08:26) Jobbik

Linkblog

MDF

polisz 2010.02.02. 19:03

Államadósság – azon Bokros Lajos érintése által saját öntudatára ébredt makrogazdasági mutató, amely minden külső körülmény, kormányzati döntés és parlamenti szavazás következményeire való tekintet nélkül minden körülmények között betartja az Alkotmányt.

Bokros – A világ legokosabb embere, élő legenda. Az egyetlen ember a magyar történelemben, aki valaha jót cselekedett.

Debreczeni-kór – Gyógyíthatatlan betegség, az Orbán-fétis diszkrét megnevezése. Akik elkapták, képtelenek az Orbán gondolatvilágból kitörni, és együttlétben kizárólag vele képesek kiteljesedni. Ha nem vele vannak, akkor is közben rá gondolnak. Klinikai esetek néha egy egész könyvet is írnak vágyuk tárgyáról, ahol a csodálat és a gyűlölet váltogatja egymást. A szakirodalomban olyan esetet is emlegetnek, aki két könyvet is írt róla, őt jelenleg lélegeztető gépen tartják.

FIDESZ – Akikre irigykedünk.

Foci – azon sportág, amelyhez nem értünk, szeretnénk ugyan, de azt hazudjuk, hogy nem is szeretnénk.

Gazdaság – Azon szakpolitikai terület, amelyhez Bokros Lajos ért a világon egyedül, amióta Friedman nincs köztünk. Ha Lajos nem lenne, összeomlana a civilizáció.

Gázszámla – Azon közüzemi tartozás, amelyet a negyedik felszólításra is elfelejtünk befizetni.

Habsburg – Civilizált európai ember, akinek ősei soha nem nyomtak el minket, és aki egy kis zsebpénzért szívesen elkampányolgat a bunkó, balkáni, maradi magyaroknak egy hónapig.

Herényi – Melléknév, jelentése: kicsi, jelentéktelen, alig ismert. A modern szlengben az érett nőkbe titkon szerelmes, őket mindenben kiszolgáló, mindenhová követő férfiak gúnyneve.

Haláladó – Igazságtalan állami elvonás, amelyet a hivatalnokok a temetőben vetnek ki az árván maradt zokogó, nincstelen kisgyermekekre, és ha nem fizetik ki, egy gyárban dolgoztatják őket éjjel-nappal.

Korszerű Konzervativizmus – Oximoron, az elvtelenség álcája.

Középosztály – Az a társadalmi réteg, amelyhez a lakosság 100%-a sorolja magát. A szegények azért, hogy elringassák magukat elalvás előtt, a gazdagok azért, hogy ne utálják őket annyira. Tehát egy jól körülhatárolt célcsoport, amelyre kampányunkban rendszeresen fókuszálunk.

5% - Dávid Ibolya magasugró atléta nő örökös egyéni rekordja.

Szakértelem – Bokros Lajos másik megnevezése.

SZDSZ – azon régi szerető, akivel 20 év óta szóba sem álltunk, most megöregedve visszataláltunk egymáshoz, de már nem áll fel rá.

Villamos – Az a jópofa, sárga, hosszú valami, amin még sosem utaztunk, de kampányidőszakban a Lajost feltuszkoljuk rá.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://poliszotar.blog.hu/api/trackback/id/tr521723464

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fábry: Dávid Ibolya szexmániás 2010.02.04. 14:10:04

A Fidesz miatt sem köt majd csomót a nyelvére Fábry Sándor. A showman a Heti Válasznak adott interjút.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása