HTML

Politikai Szótár

Indul a kampány, és egyre több új önkéntes, aktivista csatlakozik a pártok csapataihoz. Mivel a politika egyre bonyolultabb, a pártok kommunikációért felelős agytrösztjei egy-egy listát állítottak össze a kevésbé ismert fogalmakról az új tagoknak. Titkosszolgálati módszerekkel birtokunkba kerültek ezek a listák és ezeket itt most közzé tesszük. Mindegyik ismertebb párt sorra kerül. A listákat a pártok vezetői folyamatosan bővítik, amint új információt kapunk, mi is frissítjük adatbázisunkat. Ha hallottál egy-egy pártaktivistától valamit, azt te is tedd közé a kommentek között.

Friss topikok

  • Wágner Szabolcs Ákos: Vicces nagyon, bár egy-két téma kimaradt (fenntartható vidék, tömegközlekedés, stb...) :D :D Lmp a... (2010.03.07. 17:18) LMP
  • NPC: :) Nem is írok mást, mert vagy balról vagy jobbról fognak támadni... (2010.02.02. 08:26) Jobbik

Linkblog

Az MDF Budapest csiripel

polisz 2010.02.03. 11:29

Az MDF Budapesti tagozata úgy látszik rátalált a blog-ra, mert világgá csiripelte (mind a 120 követőjének) a twitteren az egyik Fidesz szótár bejegyzést: **FIDESZ SZÓTÁR** A Zemberek – Választópolgárok, akikre négyévente egyszer vagy kétszer szükségünk van.

Hamarosan jön az LMP szótára. Stay tuned.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://poliszotar.blog.hu/api/trackback/id/tr331725022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása